Пошук









ID оголошення:

Нерухомість в Болгарії

Нерухомість в Турції


Гарячі оголошення

Каталог Наші послуги Контакти

Здам 1к квартиру в сталінці, метро Лук'янівська

 

Зняти інші 1-к квартири Україна, в Києві, Шевченківський район, вул.Білоруська 34

Повернутися до оголошень

вул.Білоруська 34, Лук'янівка. Пропонується в оренду як велика однокімнатна квартира одна кімната у двокімнатній квартирі сталінці, в якій друга кімната закрита.
Площа під оренду складає 40/19/8 кв.м. (загальна 59кв.м.), висота стелі 3м, на 3/4 пов. цегляного будинку, без сучасного ремонту, але чиста і акуратна, оснащена необхідними меблями та побутовою технікою.
У кімнаті одне спальне місце – велике ліжко з матрацом, м'який куточок – два крісла та диван для сидіння (не розкладний), шафа, тумбочки, журнальний столик. Санвузол сумісний (ванна), є бойлер на 50л, при вході просторий хол із вбудованою кутовою шафою-купе, біля кухні комора. Балкон засклений та обшитий деревом, вікна та столярка дерев'яні.
Біля будинку закритий двір із дитячим майданчиком, дуже мало квартир (сусідів), у дворі є місця для паркування авто.
До ст.м.Лук'янівська 8 хв. пішки, гарна транспортна розв'язка, розвинена інфраструктура району. Не співпрацюю. Звільняється 3 квітня.
8 000 грн

 

Здати » 1-кімнатна
Україна » Київ » Шевченківський
вул.Білоруська 34
Дата: 23.03.23 11:03
#Id оголошення: 3915


Дивитися відео в новому вікні

©2009-2021 "Domichek" :: 

Купити квартиру Купити офіс Купити будинок/котедж Купити магазин Продати квартиру Продати офіс Продати будинок/котедж Продати магазин Оренда квартири Оренда офісу Оренда будинку/котеджу Оренда магазину Комерційна нерухомість Житлова нерухомість
Юридичні послуги Нотаріус Юристи Адвокати Бюро перекладів Легалізация документів