Пошук









ID оголошення:

Нерухомість в Болгарії

Нерухомість в Турції


Гарячі оголошення

Каталог Наші послуги Контакти

Продаж 1-кімнатної квартири з документами в ЖК Одеський бульвар"

 

Купити інші 1-к квартири Україна, в Київської обл., Києво-Святошиньский район, Новосілки, вул.Приміська, 24

Повернутися до оголошень

ЖК"Одеський бульвар", с.Новосілки, вул.Приміська,24 Будинок введений в експлуатацію, документи на стадії видачі, в будинку вже проводяться ремонти квартир.
Квартира площею 55кв.м. на 20/25-поверхового будинку, розташована в середині, буде тепла. Продається без оздоблення.Стан квартири: металопластикові вікна, штукатурка, стяжка підлоги, підведені труби водопостачання та каналізації, встановлені радіатори опалювання з термодатчиками, лічильники винесені в коридор. Велика лоджія близько 9кв.м. на всю довжину квартири, санвузол сумісний. Розпланувати квартиру можна як студію так і як роздільну кімнату 19кв.м. з кухнею 15кв.м. Чистий та доглянутий під'їзд, два ліфти, консьєрж. Вікна квартири виходять на протилежну від дороги сторону, на сади.
ЖК"Одеський бульвар" розташований в тихому місці, поруч ліс, до ст.м.Теремки 15 хвилинах пішки, або 2 зупинки транспортом.
На території комплексу починається продаж паркомісць в 9-ти поверховому паркінгу.
Розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, гіпермаркети Нова Лінія та Мегамаркет, супермаркети АТБ та Фора, ТРЦ Магелан, SportLife.


2 026 700 грн
52 000 $
 

 

Продати » 1-кімнатна
Україна » Київська обл. » Києво-Святошиньский
Новосілки, вул.Приміська, 24
Дата: 20.08.23 15:08
#Id оголошення: 3976

©2009-2021 "Domichek" :: 

Купити квартиру Купити офіс Купити будинок/котедж Купити магазин Продати квартиру Продати офіс Продати будинок/котедж Продати магазин Оренда квартири Оренда офісу Оренда будинку/котеджу Оренда магазину Комерційна нерухомість Житлова нерухомість
Юридичні послуги Нотаріус Юристи Адвокати Бюро перекладів Легалізация документів